13-04-11

Verslagje wedstrijd tegen SK Lierse

We moesten aantreden bij de leiders die bij winst kampioen waren. De wedstrijd ging door op kunstgras, dat was niet zo voorzien. We moesten dan ook onderling schoenen uitgewisselen om iedereen in orde te stellen. Gelukkig maar voor Lierse dat ze beschikken over kunstgras want de rest van de accomidatie kan echt niet tippen van deze van vierde provincialer Excelsior. Over de eerste helft kunnen we kort zijn. De thuisploeg greep ons meteen bij de keel en reeds in de eerste vijf minuten slikten een overlopen Excelsior de 2-0. Tien minuten later was het reeds 4-0. Laurence zorgde voor de 4-1 maar het bleef een partij eenrichtingsvoetbal. We kwamen dan onder de rust ook uit op een 7-2 tussenstand. Simon zorgde voor ons tweede doelpunt. Het was er in de eerste helft al snel aan te zien dat er enkele snakken naar het einde van het seizoen. Spijtig.

De tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld. Niet iedereen liep er lusteloos bij maar toch zeker drievierde van de ploeg. Spijtig natuurlijk voor de jongens die er nog wel zin in hebben maar er liep dit seizoen net iets te veel mis om je op de gasten hierover boos te maken. De meeste van de weinige aanwezige supporters namen het dan ook gelaten op. Over de wedstrijd kan ik kort zijn. Lierse trapte er nog drie tegen de touwen en wij nog een. Mijn excuses aan degene die scoorde maar mijn motivatie stond op peil van de ploeg, ik ben het dus vergeten. Lierse dus kampioen, maar dat was geen reden tot feesten blijkbaar. Raar. Slecht enkele van de thuisspelers mogen er ook volgend jaar spelen. De deur bij Excelsior staat voor al de afvallers open, maar ik denk bij vele ploegen.

Met het oog op een goed resultaat hadden we vandaag misschien meer gesloten moeten voetballen maar het siert gelegenheids trainer Ronny dat hij toch tenminste probeerde van voetbal te laten spelen. Niet gelukt dus maar meteen aan de deur die kerel (grapje Ronny).

22:36 Gepost door Rob in 2010 - 2011 Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.