31-03-11

Verslag wedstrijd Lille

Gelukkig niemand die zijn klok was vergeten te herzetten, we waren door de straf van Stijn maar net met elf. We begonnen degelijk aan de wedstrijd en werden al snel beloond met de 1-0 via Wout D. De bezoekers waren even van slag en het leek erop dat we het laken al snel definitief naar ons toe konden trekken. Spijtig genoeg werden de kansen die we in het eerste kwartier nog kregen gemist. De bezoekers knokten zich echter in het tweede kwartier in de wedstrijd en we gaven het middenveld en dus de wedstrijd uit handen. Dat een aantal van de gasten problemen hebben met de gang van zaken was eraan te zien. Lusteloos is het juiste woord met de manier waarop ze rondliepen op de plein. De 1-1 stond dan ook al snel op het bord en na een klein mistasten achteraan was het al snel daarop 1-2. De ruststand.

Ook in de tweede helft weinig animo in de wedstrijd. We probeerden wel maar de bezoekers gaven niet de indruk de wedstrijd nog weg te geven. Halfweg de tweede helft lukte ons alsnog de aansluitingstreffer 2-2 maar vooralleer we bekomen waren van het vieren stond de 2-3 al op het bord. Beide ploegen kregen nog wel enkele kansjes maar scoren zat er niet meer in.

Lille is als ploeg zeker niet van een beter niveau dan de onze maar het is al maanden duidelijk dat er bij ons de mot inzit. Hopelijk volgende week zaterdag eindelijk nog eens een goed Excelsior thuis tegen Balen.

10:18 Gepost door Rob in 2010 - 2011 Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.