22-03-11

Verslag wedstrijd in Houtvenne

Achter de staat van het uitstekende veld of het slechte weer konden geen van beide ploegen zich dit keer verschuilen om een slechte prestatie goed te praten. We moesten het doen zonder een geblesseerde Robin en zonder de door de trainer geschorste Stijn. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd in de aanvangsfase. We zagen enkele behoorlijke aanvallen maar beide verdedigingen hadden het in eerste instantie onder controle. Na een tien minuten behoorlijk voetbal was er in de daaropvolgde vijftien minuten niks meer te zien. Net als in de heenwedstrijd een overvloed aan slechte passes van beide ploegen. Het laatste kwartier moesten we het spel volledig ondergaan. Op het middenveld kwamen we overal telaat en de spitsen kregen geen enkele bruikbare bal. Onze achterlinie stond onder grote druk. Vooral onze rechterflank had het moeilijk. Keer op keer werden we op snelheid ingepakt als de bal rustig in de rug kon worden ingespeeld. Gelukkig kregen we meestal de voorzetten onder controle of zat Michael er tussen. De thuisploeg liet enkele uitstekende kansen liggen en we mochten dan ook niet ontevreden zijn met een 0-0 ruststand.

Ook in de tweede helft waren we nergens. We mochten ons gelukkig prijzen dat de achterlinie in een goede dag was en niet bezweek onder de grote druk van de thuisploeg. Jonas liep zich op het middenveld de longen uit zijn lijf maar kwam daardoor niet toe aan zijn grote troef, het spel naar zich toetrekken en de aanval op gang brengen. Laurence kon op links tegen zijn voet in niet uitpakken met zijn uitbraken en moest zich beperken tot verdedigen. We kwamen dus aanvallend 35 minuten lang niet aan de bak. Het viertal achteraan gaf echter bijna niks weg en Michael deed de rest. De thuisploeg werd er moedeloos van en gaf in de slotfase de wedstrijd nog bijna helemaal weg als we plots twee grote kansen kregen. Ook wij troffen echter geen doel en de wedstrijd eindigde dus zoals ze was begonnen. 0-0.

De thuisploeg kreeg niet wat ze verdiende maar dat wil niet zeggen dat wij dat puntje hadden gestolen. We verdiende het misschien niet voor de kwaliteit van het geleverde spel maar wel voor de strijdlust.

21:04 Gepost door Rob in 2010 - 2011 Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.