02-03-11

Wedstrijd tegen VC Westerlo

In Westerlo stonden we als we naar de rankschikking kijken voor een van de zwaardere matchen. We begonnen echter goed tegen de nummer twee van de rankschikking. Beide ploegen probeerde te voetballen al lukte dat iets beter bij de thuisploeg. Beide ploegen kregen enkele kansen. De thuisploeg was echter twee keer succesvol net voor het kwartier telkens op een hoekschop. 2-0. We kregen ook enkele 100% kansen maar de thuisdoelman was van uitstekende kwaliteit. De thuisploeg nam nu het middenveld volledig in handen en keer op keer stuurde ze hun pijlsnelle en trefzekere spitsen diep. Balletje tussendoor in onze verdediging en telkens weer achteraan alle hens aan dek om de aanval af te stoppen. We kwamen snelheid tekort achteraan en slikten zo nog voor het halfuur twee doelpunten. 4-0. Laurence kon wel tegenprikken. 4-1. We bleven het echter moeilijk hebben en kregen nog twee doelpunten om de oren. 6-1. De ruststand.

In het begin van de tweede helft kwamen we twee keer goed weg maar we werden nu de evenknie van de thuisploeg. We kregen nu enkele uitstekende kansen en gaven achteraan nog weinig weg. Spijtig genoeg waren we echter niet zo trefzeker als de thuisploeg en we wrongen kans na kans de nek om. Het leek even wel het seizoen 2009-2010 waarin we uitstekend voetbalden en 80' lang vochten voor elke bal maar waarin we toch zo moeilijk scoorden. Simon beloofde onder de rust vijf of zes doelpunten, speelde dan ook een uitstekende wedstrijd maar de kers op de taart voor hem die kwam er niet. We kregen dus geen beloning voor ons prima laatste half uur. In de slotfase toch nog een keer de thuisploeg en die misten niet. 7-1.

Je kan de jongens niks verwijten, die gaven zich voor 100% vandaag. Ook op de punten waar we tekort kwamen, het lag zeker niet aan de inzet.

09:24 Gepost door Rob in 2010 - 2011 Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.