23-02-11

Match tegen Nijlen

Vorige week doodziek en dus geen verslag van de match in Heist. Misschien maar goed, mijn oren deden pijn bij het aanhoren van al de verhalen. Het moest dus beter tegen het net voor ons geklasseerde Nijlen. De eerste dertig minuten waren echter, ik wik mijn woorden, niet al te best. We kregen totaal geen vat op een veel vinniger en balvast Nijlen. We stonden erbij en keken ernaar. De bezoekers hadden wel een strafschop nodig om op voorsprong te komen. Onze vleugelbacks zagen keer op keer hun nummer acht opduiken in hun rug en die zorgde dan voordurend voor dreiging. Op een van deze fase slikte we de 0-2. De laatste tien minuten kregen we iets meer grip op de wedstrijd en kregen op onze beurt een strafschop die echter uit de hoek werd gehaald door de bezoekende doelman. Je kan niet zeggen dat de voorsprong voor Nijlen op dat ogenblik onverdiend was.

De tweede helft een veel beter Excelsior dat nu opgejaagd door Frederick die ging spelen als buffer voor de verdediging. Tussendoor hield hij tijdelijk de beste man op het veld "de nummer acht van Nijlen" uit de wedstrijd. We namen het middenveld over en kregen enkele kansen. Als Simon (denk ik, schrijf niks meer op en mijn verstand is...) zorgde voor de 1-2 was dit verdiend. We bleven ook in de rest van de tweede helft baas maar gaven het middenveld na twintig minuten voor een stuk terug cadeau als Fre terug op de voorstopper ging spelen. Beide ploegen kregen nog enkelen kansen om te scoren maar de meeste waren voor ons. We kregen de bal echter niet meer tegen de touwen en moesten vrede nemen met een 1-2 nederlaag.

Een gelijkspel hadden we wel verdiend maar we moeten eerlijk zijn en kunnen toegeven dat de bezoekers de overwinning niet hadden gestolen.

23:40 Gepost door Rob in 2010 - 2011 Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.