09-02-11

Verslagje VC Herentals

Zondag kwam het net iets hoger gerangschikte VC Herentals langs op de Vloed. De heenwedstrijd wonnen de onze met overtuigende cijfers al gaven die toen niet echt het juiste spelbeeld weer. Herentals starte het best aan de wedstrijd en hield tegen de wind in het balletje goed laag. We gaven gelukkkig niet veel weg en knokte ons na een kwartier langzaam in de wedstrijd. We hadden blijkbaar door dat het met lange ballen niet zou lukken en probeerde te combineren. Dit lukte beide ploegen enkele keren aardig en we zagen gedurende de eerste veertig minuten al bij al een aangename pot voetbal. Beide ploegen kregen een paar kansen maar kwamen niet tot score.

De tweede helft starte Excelsior het best. We kregen al snel een reuzenkans maar de bal ging naast. Herentals nam nu de wedstrijd over. We kwamen er nu nog maar al te zelden al voetballend uit. Op het uur twee keer twijfel achterin en meteen staan we 0-1 achter. We zochten nu naar openingen in de bezoekende verdediging maar net als in de eerste helft zetten we Laurence die heerste op de rechterflank bijna niet aan het werk.

We konden misschien wel aanspraak maken op een puntje maar zeggen dat de bezoekers de zege hebben gestolen is ook niet waar.

17:47 Gepost door Rob in 2010 - 2011 Actualiteit | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.